Aangenaam kennis te maken, ik ben Colette Couwenhoven. Ik heb in 2021 CoCare Massagepraktijk opgezet omdat ik mijn hart ben gaan volgen.

Ik speel vanaf mijn 10de jaar badminton en doe nog steeds mee in de landelijke competitie. Om mijn conditie op peil te houden doe ik aan fitnessen, hardlopen en volg ik pilateslessen. Bewegen is een onderdeel van een gezond leven, en dat doe je het liefst pijnvrij.

Door mijn affiniteit met sporten ben ik naast mijn baan de opleiding sportmasseur bij Veerman-Leffelaar opleidingen in Amsterdam gaan doen (2015). Ik werd steeds enthousiaster en nieuwsgieriger naar massages en het menselijk lichaam. Daarom heb ik allerlei opleidingen gevolgd zoals bewegingsleer, blessurepreventie, stoelmassage, kinesio taping, Koyotima shiatsu, zwangerschapsmassage en bindweefselmassage. En het vervolg is nu triggerpoint therapie en manuele lymfedrainage. Ik raak niet uitgeleerd.

Graag ontvang ik jou in mijn volledig ingerichte praktijkruimte aan huis. In samenspraak met jou gaan we op zoek naar de beste  behandeling. Ik wil je graag van klachten afhelpen zodat je ontspannen bij mij de deur uitloopt. Een massagebehandeling op locatie voor mensen die wat minder mobiel zijn, behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

Colette Couwenhoven
Colette Couwenhoven
Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt.